SERVICII DE MASAJ LA BIROU

LA DOMICILIU SI LA EVENIMENTE

FIZIOTERAPIE SI KINETOTERAPIE

EXPERTI IN RELAXARE

Cel mai modern tratament la ora actuală, TECAR terapia este un echipament electronic capabil să genereze un curent sinusoidal de înaltă frecvenţă ce va fi aplicat pe corpul pacientului prin intermediul a doi electrozi din inox, pentru transferul de energie capacitiv şi rezistiv.

Noul dispozitiv folosit de noi pentru terapia prin diametrie Tecarina au fost reduse la nivelul care sa permita transportul la domiciliul clientului, acesta putand astfel beneficia de aceasta tehnologie direct in caminul propriu fara a trebui sa se deplaseze la un centru specializat.

Terapia TECAR

TEHNOLOGIA DE ULTIMA GENERATIE CARE STIMULEAZA  AUTOVINDECAREA

Terapia TECAR – tehnologia pusă în slujba vindecării nu mai este o noutate, ci o realitate. Cercetarea continuă în fizioterapie a permis introducerea a unor aparate inovatoare, cu o înaltă eficacitate terapeutică, care au revoluţionat abordarea recuperării şi vindecării, facilitând munca fizioterapeuţilor şi a medicilor.

CARACTERISTICI, AVANTAJE, INDICAŢII ŞI CONTRAINDICAŢII​

Terapia TECAR – functioneaza rapid in detensionarea durerii, decontractand zona afectata, totodata cu rezultate foarte bune estetice Aparatul diatermie Tecar echilibreaza temperatura normala, unda electrica produce caldura in profunzimea pielii ca si tehnica nucleara, bazata pe starea de confort a pielii, utilizeaza frecventele radioelectrice, care nu agreseaza pielea, pentru a produce schimbul de caldura, ajungand cu precizie in profunzimea pielii, stimuleaza ionul interior al corpului, granulele coloide cu electricitate care vor efectua o deplasare, vibrare sau frecare fortata rapida, vor produce ulterior energie termica. In acelasi timp, sub efectul rezonantei moleculei polarizate, incalzeste tesutul in profunzime. 

CARACTERISTICI

Aplicarea unei energii electromagnetice de înaltă frecvenţă

Efect în profunzime (mult mai mare ca prin alte metode de tratament)

Mult mai eficient – ÎNJUMĂTĂŢEŞTE timpul de tratament

Produce vibraţie moleculară

Rezultate în încălzirea în profunzime

Folosită să genereze caldură în ţesuturile corpului

Capabilă de încălzirea unor volume mari şi mici de ţesuturi

Cauzează atât efecte termice cât şi non-termice

CONTRAINDICATII

Pacemaker

Graviditate

Insuficenţă venoasă
 
Cancer osos
 
Osteoporoz
 
Hematoane recente

AVANTAJE

TECAR terapia este o terapie non invazivă şi nedureroasă care provoacă pacientului o senzaţie plăcută şi relaxantă. Solicită puternic mecanismele celulare şi măreşte activarea proceselor naturale de auto-reparare şi antiinflamatorii, ajungând în straturile profunde. Este posibilă efectuarea aplicaţiilor imediat după trauma sau în faza acută a unui proces inflamator, garantând rezultate notabile în timpi scurţi.

INDICATII

Terapia TECAR este indicată în particular patologiilor sistemului osteo-mio-articular

Lombalgie – Lombosciatalgie

Tendinopatie – Tenosinovite – Peritendinite

Bursite

Capsulite, Fasceite

Patologii osteocondrale

Contracturi, întinderi şi leziuni musculare

Traume discorzive şi contuzionale

Efecte secundare (sechelare) ale tenorafiei, Bolii Quervain şi Dupuytren

Codopatie patelară

Coxartroză

Periartrita umărului

Pinteni calcanieni

Shopping Basket